2014. június 1., vasárnap

Kényelem felsőfokon, avagy Nem nehéz az iskolatáska




A hagyományos hátizsákok és iskolatáskák többszörösen is károsíthatják a gyermek gerincét és vállát. A vállpántok sokszor vékonyak és nincsenek ellátva szivacsos védelemmel, így nagymértékben nyomják a nyakon és a vállon található ereket és idegeket, ami komoly fájdalmat generál. A megpakolt táskák a nagy súlytól eltávolodnak a gerinctől, ami pedig rossz testtartást és görbe hátat eredményezhet.
A Herlitz ergonomikus iskolatáskái úgy készültek, hogy a gyermek hátához és vállához optimálisan illeszkedjen, ezzel elősegítve a helyes testtartást valamint a kényelmes viseletet. Súlya mindössze 1 kg. Légáteresztő anyaga és hálós hátfala a komfortérzetet segíti elő. 

Zárszerkezet könnyen nyitható. Nem kell komoly erőt kifejtenie a gyereknek a táska kinyitásához, így még a legkisebbek is könnyen elboldogulnak vele.
A klikk zárszerkezet prizmával van ellátva és ezen felül a táska minden oldalán megtalálható a nagyméretű 3M Scotchlite fényvisszaverő csík, amely ma már elengedhetetlen a városok nagy forgalma miatt, hiszen (pláne az őszi-téli iskolaszezonban) sokszor kell átkelnie a gyermeknek az úttesten iskolába menet.
A táska víztaszító anyaga megóvja az esőtől annak tartalmát és nem utolsó sorban megakadályozza a súlynövekedést az esetlegesen beszívódó víztől.  Azo-színezőanyagtól, kadmiumtól, PCP-től, lágyítóktól és allergén színezékektől mentes.
Alja megerősített műanyag, ami a stabilitásért és a táska anyagának védelméért felel.
Három külső tároló rekeszéből kettő oldalt, egy elől található. 

Belső elrendezése segít abban, hogy a gyermek külön tárolhassa a könyveket, füzeteket és egyéb iskolaszereket, így nem kell percekig turkálni a táskában, hogy megtalálja, amire éppen szüksége van.
A táska fedelét kinyitva annak belső oldalán egy órarend is helyet kapott, amelyen kényelmes használatot biztosít, hiszen minden kinyitáskor szem előtt van és az átlátszó műanyag tok védi a gyűrődéstől is.
A Herlitz Midi iskolatáska fő meglepetése, hogy nem üresen szállítjuk. Már eleve tartalmaz egy tornazsákot, egy hengeres tolltartót valamint egy szétnyitható tolltartót, melyben megtalálhatók az írószerek is. A tornazsák anyaga erős, így jól megpakolva is bírja a terhelést. Alján a hálós elrendezés biztosítja, hogy jól szellőzzön a tornazsák, ezáltal távol tartva a kellemetlen szagokat.
A töltött tolltartóban 6 db színes és egy db vastag fekete valamint 6 db vékony színes ceruza helyezkedik el. Megtalálható még benne egy radír, egy 16 centiméteres vonalzó, egy dupla lyukú hegyező vastag és vékony ceruzáknak valamint egy hely a töltőtollnak.
Az iskolatáskák számos lányos és fiús mintával és színben kapható. Többek között van állatos, autós és virágmintás több változatban.
Összegzés: A Herlitz iskolatáskái a német minőség jegyében készültek. A több, mint 100 éve alakult berlini cégről sokat elmond, hogy Németországban ismertsége 95 százalékos. Ennek bizonyítéka, hogy nemrég elnyerték az évszázad márkája címet is. Ebből kifolyólag biztos lehet benne minden vásárló, hogy a Herlitz táskákkal nem vesznek zsákbamacskát. Korszerű kivitelezésű magas minőségű termék, amely szó szerint leveszi a terhet az iskolás gyerekek válláról.
Herlitz Midi Iskolatáska
Mérete: 38x37x22 cm
Űrtartalom: 13 liter
Súly: 980 g
Az iskolatáska szett ára: 21.990 Ft.
Kapható kiegészítők (tolltartó, tornazsák) nélkül is, melynek ára: 17.590 Ft.